Amanda är lite trendigare – mycket roligare!

Den nya bloggen jag arbetar med att få igång för nykterhetsrörelsen i Halland börjar röra på sig. Amanda skriver ett inlägg som jag gillar väldigt mycket, och känner igen mig ganska mycket i.

Jag har tagit initiativet till att dra igång en blogg, Sobra|tankar, som en start för en mer virtuell nykterhetsrörelse i Halland. Jag tror det finns många som känner sig lite ensamma där ute som delar våra syn på alkohol och andra frågor i samhället. Genom att använda oss av ny teknik skapar vi nya möjligheter att diskutera, skaffa oss uppfattningar och dela med oss av vår kunskaper i frågan. Jag tror att det gör att vi kan hitta nya medlemmar och få förståelse för vår övertygelse. Det skall bli spännande att se vad det kan leda till.

Nu har Amanda Ylipää skrivit ett inlägg där jag känner igen mig själv väldigt tydligt. Jag gjorde mitt val och har stått för det. Många vänner jag har väljer en Vit Jul till förmån för barnen, eller stöder aktivt en kampanj som Vart femte barn.

Frågan är hur du funderat över frågeställningarna?