SSWC-logotävling 2012

Jag tänkte utmana de professionella logotypskaparna med en logga till Sweden Social Webcamp anno 2012. Webcampet för alla som älskar webben, och hålls på en liten ö i Blekinge skärgård. 

 

 

Min idé var att få ihop något som blandar det lekfulla, det sociala och ändå få med allvaret och entreprenörsviljan. Wordfeud är ett gott exempel på hur social webben kan vara, samtidigt hur ett litet projekt kan växa sig stort med passion för det man gör. En perfekt utgångspunkt tyckte jag.

Under spelbrickorna har jag fått med Tjärö tillsammans med en kartmarkör som kan ses i positioneringstjänster, vilket känns visar på att den fysiska platsen faktiskt är viktig för oss som älskar webben.

Det lilla röda inslaget symboliserar värmen i gemenskapen(och vädret?) som är tydligt bland alla som besöker Tjärö.

Nu skickar jag mitt enkla förslag SSWC-logotävlingen, så får vi se hur den klarar sig mot alla andra förslag.

Egentligen skulle jag vilja lånat Johan Ronnestams symbolförslag på spelbrickan med hashtagen.