Het sommarfest på förskolan

Igår kväll var det sommarfest på Joar & Noras förskola. Det visades upp pedagogiska lekar och bjöds på korv med bröd.

Vi var också och tittade på de nya lokalerna som föskolan skall flytta till om ett par veckor. Lokalerna ligger i anslutning till skolan i Ätran, och är riktigt fräscha. Dessutom ändamålsenliga, jämfört med dagens lokaler som ligger är ombyggda parhuslägenheter.

När vi fick en visning av de nya lokalerna visade en av fröknarna ett rum som tillhör skolan, men som kommer kunna nyttjas till viss del av förskolan.

– Vilken konstig lampa de har! sa hon följt av:

– För tusan! Det brinner i lampan!

Det var en halogenlampa (up light) som haft en plastfisk på sig som börjat brinna. I villervallan efteråt slumpade det sig så att jag tog lampan och kastade ut den genom ett fönster som någon öppnat. En droppe plast landade på min vänsterhand, så där fick jag ett litet brännsår.

Snacka om het sommarfest. Redan på förskolan.

//Chrsitian