Nästa steg med min geocaching

Idag testar jag ett nytt steg i geocaching. Jag skaffade en Travel Bug, en liten ID-bricka med unikt nummer som sätts fast i ett föremål, i mitt fall en kattleksak i form av en mjuk flip-flop toffel.

Om man så önskar kan sätta upp ett mål för sin Travel Bug (TB), och det har jag gjort för min TB. Min tanke är att den skall passera minst en geocache i varje residensstad för Sveriges län, för att sedan komma tillbaka i Kärnebygd såg & kvarn där jag placerat den idag.

Skall bli spännande att se om uppdraget lyckas för denna TB. Jag har en TB till, men den får inget specifikt uppdrag. Den skall få resa runt världen bara, så får vi se vart den tar vägen.

Skall också passa på att berömma C:geo, som är en fulländad geocaching app för Android. Har du en Android, så ladda ner det från Market, och registrera ett konto och prova geocaching. Jag lovar att du kommer få kul!