GRID-IT framsida

Jag måste rekommenderar GRID-IT

GRID-IT framsidaDet här är en produkt jag inte fått nys på om det inte vore för Øredev. Först var jag lite skeptisk till den, men nu vill jag inte vara utan den längre. Jag talar om GRID-IT som är ett platta för att hålla ordning på alla tillbehör man vill ha med sig till sina prylar.

Jag måste rekommendera GRID-IT till er. Så bra den har varit.

GRID-IT består av en platta med en massa resår/gummiband kors och tvärs där man kan fästa allt det där som hamnar i botten av väskan i vanliga fall. Adaptrar, laddare, pennor, Griptight, sladdar etc hålls på plats, och genom att bara flytta plattan till en ny väska får jag med mig allt jag alltid vill ha med mig på ett lätt sätt.

GRID-IT baksida

Man kan organisera lite som man vill med de flexibla banden. i Banden finns också en gummitråd som håller allt på plats. Man kan skaka rejält på plattan utan att något ens vill ramla bort. Titta gärna på video nedan där jag visar hur den ser ut, och hur väl allt sitter kvar.

GRID-IT finns i flera olika storlekar, och på baksidan finns en ficka som i min variant passar perfekt för en iPad Mini.

Idag tänker jag inte på att jag har den förrän jag behöver den där adaptern eller är glad över att min Griptight var med i väskan. Det är bara ett tecken på hur bra den är, att jag inte funderar över det.

Ibland är det bra med reklamprylar, annars hade jag aldrig upptäckt den här.

Köp en så du får ordning på allt det där du har längst ner i väskan.