The soundtrack of my day (Mars)

För hela bakgrunden till The soundtrack of my day skall du läsa The sound track of my day (januari)

Hela listan för mars finns samlade i min Spotify-spellista.

1 mars (tis) I’m so excited – Pointer sisters

Det är spännande att få diskutera sociala medier och ny teknik inom nykterhetsrörelsen. Tror det kan göra mycket nytta där. Också spännande med hur Webcoast utvecklar sig. Blir mer och mer sugen att åka för varje uppdatering på deras hemsida.

2 mars (ons) Black velvet – Alannah Myles

Skrev ett inlägg om UngRadion idag, och då finns det hur många låtar som helst som man börjar tänkta på. Första listettan som var Listen to your heart med Roxette, eller varför inte Phil Collins med Another day in paradise eller, eller ,eller. Alannah Myles får bli valet, för varje gång man hör den tänker man på arbetet i Forums-källare där vi hade vår närradiostudio.

3 mars (tors) Don’t chain my heart – Toto

Klippte ihop en liten snutt från ett UngRadio-program, där denna låten var med. Den fick illustrera hur vi med hjälp av musiken hittade sätt att kommentera UNFs tankar och värderingar.

4 mars (fre) Driving one of your cars – Lisa Miskovsky

Vi letar ny bil och i fredags var vi och testkörde en Kia Cee’d. En ok bil, men lite väl bullrig som det kändes. Biljakten går vidare.

5 mars (lör) Oh my god – The Moniker

Andra chansen i Moledifestivalen. Jag halvsov, men den här låten fick mig lättare till sinnet. Gillande Beatles-influenserna.

6 mars (sön) Välkommen hem – Peter LeMarc

Hanna, Ingrid och Kajsa var och letade hästar i Skåne. Det var två mycket intressanta som de bestämde sig för och som vi hälsar välkomna hem till Sundhult.

7 mars (mån) En sten vid en sjö i en skog – Gyllene Tider

Idag börjar ett par månader med arbete i skog och på gård varje måndag-tisdag. Kanske sätter jag mig på en sten vid vår sjö i skogen.

8 mars (tis) Kommer aldrig mer igen – Svante Karlsson

En halländsk artist som har släppt en skiva nyligen, vilket gör att den spelas mycket på lokalradion. Hörde den när jag var ute i det vackra vårvädret och gallrade i skogen.  Lyssna lite extra till texten.

9 mars (ons) Toms diner 7″ version – DNA, Suzanne Vega

Hade lunchmöte med Johnny Mostacero, och diskuterade lite hur man kan arbete med ny teknik (sociala medier) i nykterhetrörelsen. Har också börjat skriva på ett blogginlägg om Hot Space Disco och nyligen ett inlägg om UngRadion. Tycker den här låten kopplar i hop allt.

10 mars (tors) Come on and do it – Pandora

Fortsatte skriva på inlägget, och gjorde en Spotify-lita kallad Hot Space Disco Orginals. En uppmaning att sätta igång att göra saker, utan att göra allt för långa utvärderingar i bland. Man behöver få det tänket i bland.

11 mars (fre) Hon har blommor i sitt hår – Anders Glennmark

Kommer till jobbet trött denna morgon, eftersom jag hade fullt upp igår med att ta hand om sjuka barn. Väl där står Malin med en röd blomma i håret, och jag får genast denna låt i huvudet.

12 mars (lör) Popular- Eric Saade

Final i Melodifestivalen och populära Saade vann. Det är onekligen tuggummi som sätter sig i skallen. Går den hem i Europa?