Vems representant är jag?

Närodlad politikJag berättade i ett blogginlägg i höstas att jag blivit medlem i Centerpartiet. Medlemskapet har resulterat i att jag blivit nominerad att stå med på partiets lista till kommunfullmäktigevalet. Visserligen på plats nummer 17 (idag har centerpartiet 11 mandat i kommunfullmäktige), men det betyder att jag deltar på möten och kan vara med och påverka vad Centern i Falkenberg skall tycka i olika frågor. 

Det är ganska lätt att tycka att kommunen inte gör något i den ena och andra frågan. Jag själv inkluderad i vissa sammanhang. Det finns bara ett sätt att ändra på det och det är att själv vara med och påverka tänkte jag.

Jag kommer inte driva någon personvalskampanj inför valet, men däremot vill jag gärna vara med och försöka svara på de frågor som vi som bor i kommunen ställer oss. Jag kommer göra vad jag kan för att vara med och göra så att Centerpartiet blir det partiet som ger dig bästa möjligheten att utvecklas på det sätt du vill. På landsbygden såväl som i staden. För att kunna göra det vill jag veta vad du tycker är viktigt, så berätta gärna det för mig. Skicka ett e-post christian (a) sundhult.com, eller skriv i kommentarsfältet så kan fler se vad du vill och komma med andra infallsvinklar.

Jag tror på idéen om närodlad politik, där vi som bor i Falkenberg ges stora möjligheter att själva driva vår utveckling. För vi har inte samma behov som Halmstad, Varberg eller Stockholm. Precis som du och jag har olika behov för den personliga resa vi gör. Vi skall erbjudas samma möjligheter ha en grundtrygghet, men vi väljer själva hur och åt vilket håll vi reser.

Lyssna på röster om hur Centerpartiet driver närodlad politik runt om i Sverige.

Det vore inte fel att få din hjälp att driva frågorna inom Centerpratiet, så bli medlem och hjälp till! Passar inte Centerpartiet välj ett annat parti så hjälps vi åt och göra Falkenberg ännu bättre.